Send enkle spørgsmål til din læge

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

Du kan logge ind med NemID.

 emailkonsultation.dk

Anmod om fornyelse af dine recepter

I appen kan du bestille receptfornyelse.
Der er et link til en guide om appen lige under de 2 bokse.

 receptfornyelse.dk

 

receptfornyelse App Androide

receptfornyelse PC

Guide til medicin appen

 

Guide til at oprette en ny bruger på hjemmesiden.
Guide til bruger

Guide til at logge ind på hjemmesiden.
Guide til login

Guide til at logge ind via Sundhed.dk
Guide Sundhed.dk

Hyppigt stillede spørgsmål - og svar:

  • 1. Kan jeg stadig bruge mit gamle login? Nej. Du skal oprette dig i vores nye system.
  • 2. Hvordan opretter jeg mig? Klik på et af de tre ovenstående links (du vil blive oprettet i alle tre, når du har oprettet dig et enkelt sted). Vælg "opret en bruger". Skriv "Focus Lægerne” under "søg efter klinik" og vælg øverste mulighed. Udfyld skemaet, og så er du oprettet. Der sendes en bekræftelsesmail med et aktiveringslink. Du kan herefter logge ind med knappen "log ind med adgangskode".
  • 3. Hvordan logger jeg mig ind, når jeg er oprettet? Du kan logge ind ved at trykke på "log ind via sundhed.dk" med dit NEM-ID. Ved "log ind med adgangskode", skal du skrive dit CPR og den adgangskode, som du selv valgte da du oprettede dig. Når du har skrevet den, skal du indtaste den kode du tilsendt på mail indenfor typisk et halvt minut (kan gå op til 10 minutter)..
  • 4. Kan jeg se mine bookede tider?. Hvis du har glemt, hvornår du har tid, kan du logge ind i aftalebogen.dk og se under "mine tider"